Zoek jij een toffe werkplek?

Boek een flexplek bij The Work Floor. Lekker werken aan zit/sta bureau of neem plaats aan de lange tafel. Wat jij fijn vindt.

Lekker bakkie

Inclusief koffie, thee, warme chocolademelk en water

Supersnelle wifi

Maak gebruik van het razendsnelle draadloze internet

Koele kikker

Kom hier lekker afkoelen onder de airco's

Werken op een fijne plek in Nijkerk

Je bent op zoek naar een fijne werkplek. Of je wilt er even een dagje ertussenuit, lekker werken zonder je kinderen om je heen. En als het even kan met gezellige collega’s. Mensen die net als jij aan hun business werken op een toffe locatie.

Hier is werken successen boeken. Ambities delen met collega-ondernemers. Even eruit zijn en anderen ontmoeten. En we zijn allemaal ondernemers, dus we begrijpen elkaar. Dat maakt er een fijne en warme sfeer hangt, waar natuurlijk hard gewerkt wordt. Gezellige borrel met z’n allen aan het einde van de werkdag? Lekker doen!

Meeting? Boek de vergaderruimte!

Een lekkere lichte ruimte inspireert. Dat zit wel goed in de vergaderruimte van The Work Floor, met plaats voor maximaal 16 personen. Met de grote raampartij komt er veel natuurlijk licht binnen en de glazen wand zorgt voor een optisch open ruimte. Natuurlijk wel met akoestisch glas, de vergaderruimte is dus geluiddicht. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een meeting of creatieve sessie.

Lees meer

The Work Floor ligt lekker centraal aan de A28

Ideaal natuurlijk, zo’n werkplek die goed bereikbaar is. The Work Floor ligt centraal in Nederland, aan de A28. Met een supermarkt op 5 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Nijkerk op 15 minuten lopen. Ook het station is in de buurt, daar loop je in 20 minuten heen. Kortom, de ideale locatie.

 

Ontdek The Work Floor

Ben je benieuwd naar The Work Floor? Of wil je de sfeer zelf ervaren? Ontdekken of het iets voor jou is? Maak een afspraak. Je bent altijd welkom.