Take the floor – huur de hele ruimte

Bedrijfsborrel? Training of workshop geven? Je kan wel wat ruimte gebruiken. Huur de hele ruimte van The Work Floor.

Centrale plek

The Work Floor is makkelijk bereikbaar vanaf de A28. Er zijn parkeerplekken voor de deur en laadpalen voor elektrische auto’s.

Hele ruimte

Je huurt de hele ruimte, inclusief de vergaderzaal. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten: onbeperkt koffie en thee, fruit en sweets.

Catering

The Work Floor heeft een samenwerking met lokale restaurants in Nijkerk. De lunch, borrel of snack is zo geregeld. Net zo makkelijk.

The Work Floor is de plek waar je lekker werkt. Waar je een training geeft of juist een workshop. Waar je een vergadering met het hele bedrijf organiseert of als locatie voor een zakelijke fotoshoot. En dan heb je ruimte nodig. 

Met ruimte voor maximaal 40 personen is The Work Floor ideaal. Er zijn 25 werkplekken en met de vergaderruimte erbij nog eens 12 extra. Je bent welkom tussen 7.00 en 22.00 uur. Je opent de deur makkelijk met je eigen, persoonlijke code. Eenmaal binnen laat je met een druk op de knop al je collega’s of gasten binnen. 

Natuurlijk maak je onbeperkt gebruik van de faciliteiten. Er is altijd koffie en thee, vers fruit en voor de zoetkauw zijn er sweets. En ook wat betreft materiaal hoef je je nergens druk om te maken. The Work Floor heeft een digitaal bord dat je als projectiescherm en als flipover kunt gebruiken. Post-its, stiften, papier, alles is geregeld.

Dankzij de centrale ligging aan de A28 bij Nijkerk ben je er zo. Je parkeert gratis voor de deur en er zijn laadpalen voor elektrische auto’s. Binnen 5 minuten wandelen sta je in een supermarkt en na een kwartiertje in het centrum van Nijkerk. Het station is 25 minuten lopen. Kortom, The Work Floor is de ideale locatie voor jouw bijeenkomst.

Take the Floor

Je huurt The Work Floor in z’n geheel voor een tijd die jij wilt: een dagdeel of avond of de hele dag.

Eten wordt geregeld

The Work Floor werkt samen met meerdere Nijkerkse ondernemers zoals Hap & Slok, Het Lunchcafé Catering en Alberto’s Italian. Luxe broodjes voor de lunch, een borrel met lekkere snacks of een diner speciaal voor jouw gasten, wij regelen het. Wil je je maaltijd voorzien van wijn? Alles kan.

Neem contact op met Marloes voor meer informatie of om je wensen door te geven.

Lekker praktisch

Er is een lift in het pand, maar je kunt ook met de trap naar de 1e verdieping. Met de grote raampartijen is er veel licht in de ruim opgezette Work Floor.  Want ook hier geldt: ruimte om je heen zorgt voor ruimte in je hoofd.

Good to know: 

  • Er zijn werkplekken voor 25 personen en inclusief de vergaderruimte zijn er 37 werkplekken
  • The Work Floor heeft ruimte voor maximaal 40 personen
  • Vanaf 25 personen geldt een meerprijs

Ontdek The Work Floor

Ben je benieuwd naar The Work Floor? Of wil je de sfeer zelf ervaren? Ontdekken of het iets voor jou is? Maak een afspraak. Je bent altijd welkom.