Zoek jij een toffe werkplek?

Boek makkelijk en snel een flexplek bij The Work Floor. Lekker werken aan zit-sta bureau of neem plaats aan de lange tafel. Wat jij fijn vindt.

Welkom

Je bent van harte welkom tussen 7.30 en 18.30 uur.

Fijne werksfeer

The Work Floor is een fijne, lichte ruimte. De warme werksfeer creëer je samen met collega-ondernemers.

Supersnelle wifi

Maak gebruik van het razendsnelle draadloze internet.

Je bent op zoek naar een fijne werkplek. Of je wilt er even een dagje ertussenuit, lekker werken zonder je kinderen om je heen. En als het even kan met gezellige collega’s. Mensen die net als jij aan hun business werken op een toffe locatie.

Kies voor een flexplek bij The Work Floor. Staand of zittend werken, dat maakt niet uit. Het is een kwestie van boeken en gaan. Met de persoonlijke code op je telefoon open je zelf de deur. Je bent de hele week welkom van 7.30 tot 18.30 uur, maar je betaalt natuurlijk alleen voor de tijden die je boekt. Wel zo eerlijk.

Bij The Work Floor staat netwerken centraal. Samen aan het werk, terwijl je toch je eigen business runt. Niets zo fijn om af en toe een koffietje te drinken in de koffie corner met collega-flexwerkers. Of na de lunch een wandeling langs de haven te maken met een andere creatieveling. The Work Floor biedt zoveel meer dan een lekkere werkplek – het biedt je een netwerk van ondernemers. En een vrijdagmiddagborrel.

Hier is werken successen boeken. Ambities delen met collega-ondernemers. Even eruit zijn en anderen ontmoeten. En we zijn allemaal ondernemers, dus we begrijpen elkaar. Dat maakt er een fijne en warme sfeer hangt, waar natuurlijk hard gewerkt wordt. Gezellige borrel met z’n allen aan het einde van de werkdag? Lekker doen!

De flexplekken vind je aan de lange werktafel, hoge tafel of 1 van de zit-sta bureaus, compleet met powerunits. Want wie kan er nog zonder een stroompunt tegenwoordig? Precies. Natuurlijk staan er goede, comfortabele stoelen. Fun fact: de tafel en de hoge tafel zijn gemaakt van oude bowlingbanen. Bij The Work Floor waan je je in een Scandinavische omgeving, gecombineerd met industriële elementen. Dat maakt het tot een toffe werkplek waar je creativiteit als vanzelf ontstaat.

Lekker praktisch

Je opent The Work Floor zelf. Je boekt een flexplek en je ontvangt een code op je telefoon. Met die code kun je de deur zelf openen, ideaal toch? Makkelijk in en uit, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt met de lift naar de 1e verdieping, daar is de werkruimte. 

Parkeren is gratis en kan voor de deur. Ook kun je je elektrische auto opladen bij de laadpalen achter het pand. Natuurlijk is er supersnel internet, een absolute must voor een productieve werkdag.

The Work Floor ligt centraal in Nederland, aan de A28. Met een supermarkt op 5 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Nijkerk op 15 minuten lopen. Ook het station is in de buurt, daar loop je in 20 minuten heen.

Ontdek The Work Floor

Ben je benieuwd naar The Work Floor? Of wil je de sfeer zelf ervaren? Ontdekken of het iets voor jou is? Maak een afspraak. Je bent altijd welkom.