Vergaderruimte huren op een centrale locatie in Nijkerk

Business meeting of creatieve sessie? Boek de vergaderruimte van The Work Floor

Welkom

Jullie zijn de hele dag welkom. Reserveer de vergaderruimte tussen 07.00 en 23.00 uur

Centrale plek

The Work Floor is makkelijk bereikbaar vanaf de A28. Je bent zo weer op de snelweg of in Nijkerk stad.

Gratis parkeren

Gratis parkeerplekken voor de deur en laadpalen voor elektrische auto's

Je moet een heisessie organiseren (en als het even kan op een leuke plek). Of gewoon een vergadering met heel veel mensen. Een creatieve brainstorm sessie of een meeting met klanten. Natuurlijk ben je dan bij The Work Floor op de juiste plek.

Met ruimte voor 12 personen is de vergaderruimte van The Work Floor ideaal. En natuurlijk van alle gemakken voorzien. Het digitale bord dient als projectiescherm en als flipover. De stoelen zijn lekker comfortabel, dus een lange zit is echt goed te doen. Post-its, stiften, papier, you name it, alles is er.

The Work Floor ligt in Nijkerk vlak bij de A28 en vlak bij het stadscentrum. Met de gratis parkeerplekken voor de deur en laadpalen voor elektrische auto’s is het de ideale plek voor een vergadering of teamsessie. De werkruimte bevindt zich op de 1e verdieping. Daar kom je of met de trap of met de lift.

Je krijgt onbeperkt koffie en thee en ook fruit mag je pakken. Als het nodig is gebruik je de koelkast of andere faciliteiten van de keuken. Reserveer je de ruimte, dan reserveer je net zo makkelijk de catering. In samenwerking met lokale restaurants in Nijkerk is de lunch, borrel of snack zo geregeld.

Lichte ruimte

Voor vergaderingen, creatieve sessies en workshops is de lichte ruimte perfect. En zeker omdat The Work Floor in Nijkerk op een centrale locatie ligt, nodig je collega’s of relaties makkelijk uit.

Eten wordt geregeld

The Work Floor werkt samen met meerdere Nijkerkse ondernemers zoals Hap & Slok, Het Lunchcafé catering en Alberto’s Italian. Luxe broodjes als lunch, een borrel met lekkere snacks of een diner speciaal voor gasten van de vergaderruimte wij regelen het. Wil je je maaltijd voorzien van wijn? Alles kan.

Neem contact op met Marloes voor meer informatie of om je wensen door te geven.

Ontdek The Work Floor

Ben je benieuwd naar The Work Floor? Of wil je de sfeer zelf ervaren? Ontdekken of het iets voor jou is? Maak een afspraak. Je bent altijd welkom.